Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag är en finurlig kille med många tankar och funderingar. Jag lockar mina föräldrar till både skratt och gråt varje dag...
Kategorier
Länkar
Vänner
Julafton!!
leon | 24 December, 2007 10:35

Nu är vi sen i Lördags kväll hos mormor i småland. Idag är det julafton och Leon är minst sagt uppe i varv och nyfiken på klapparna under granen, som han hjälpte till att klä igår.


 #
Lucia på dagis
leon | 13 December, 2007 21:09

Världens sötaste stjärngosse!!


 #
Första kärleken
leon | 13 December, 2007 21:05

"Kolla Musse, kolla Musse, kolla Musse"... Hela dagarna! Mormor köpte en mjukisMusse och han är verkligen med ÖVERALLT! Ska Leon byta blöja ska Musse byta blöja. Ska Leon äta macka ska Musse äta macka o.s.v. En dag kramade Leon Musse hårt och sa med äkta ömhet i rösten -" Äkkar dig, Musse". Hur sött är inte det!!?? ;)


 #
Julbak
leon | 05 December, 2007 22:16

Idag doftar det lussebullar och pepparkakor!! Härligt, som Leon säger ;) Han som för övrigt tog sig en tugga av både pepparkaksdeg och lussedeg och JÄSTEN! Inte verkade han tycka illa om det heller... "Smakar gott", sa han alla fall om degen!


 #

momor pomma tågen
leon | 05 December, 2007 22:13

Det tjötet har vi hört sen mormor var här i helgen. Hon är mycket saknad! Men vi hade alla fall en skojig helg med bl.a shopping, bus och liseberg! Jenny var på besök också, mellan lördag kväll och söndag em. Så hon fick också träffa kaninen ;)


 #