Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag är en finurlig kille med många tankar och funderingar. Jag lockar mina föräldrar till både skratt och gråt varje dag...
Kategorier
Länkar
Vänner
"Owa"
leon | 26 November, 2007 21:37

Denna helgen har vi varit i skåne och hälsat på Leons älskade kusin "Owa" (Moa). Det tyckte vi om!! Vi tog det mest lugnt och mös med familjen och vi saknar dom redan...

Igår var det 2-årskalas för alla barnen från tråden. Det var full rulle kan man säga. Paket, underhållning, marängswiss och fiskdamm. Kan det bli bättre!?


 #
Tänkt till
leon | 21 November, 2007 22:09

En dag när vi stod i köket och skulle börja med maten (Leon ska "ätta till") med allting... Så säge han till mig: - "Mamma, laga maten, sönder." Är han en tänkare eller vad?! ;)


 #
Jubileumsfest
leon | 19 November, 2007 21:51

I lördags var det jubileumsfest på dagis. Jag är med i festkommitén så det var vår uppgift att fixa maten medan de andra föräldrarna och barnen var på teater. Eller snarare dans och sång tema. Sen bjöds det på potatisgratäng, rostbiff och nybakat bröd och till dessert en svingod äppelkaka med vaniljsås. Fick t.o.m öl, vin och cider till maten ;) (inte barnen då alltså, de fick nöja sig med julmust). Det blev också Leons godisdebut, och det var alla fall HAN väldigt glad över :)


 #
Parentes
leon | 19 November, 2007 21:50
Har fått klagomål på att jag aldrig skriver här... Hej Marty ;)
 #
Skåneland
leon | 05 November, 2007 22:10

I fredags kväll bar det iväg till sysslingarna Sebastian och Jonathan i Lund. Vi lekte och busade, besökte V.E.S.P.A och stadsparken. Nästa gång vi hälsar på dom blir det på Nya Zeeland!!


 #