Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag är en finurlig kille med många tankar och funderingar. Jag lockar mina föräldrar till både skratt och gråt varje dag...
Kategorier
Länkar
Vänner
Mycket kul!
leon | 29 Juli, 2007 10:11

Natten mellan Fredag och Lördag kom Faster, Peter och Moa också!

Igår var vi på Liseberg och idag ska vi till lek och buslandet.

Pappa lär ju inte få det lätt nästa vecka när han är ledig och dom ska vara själva...

Liseberg

Lek och buslandet


 #

Mo-Mo!!
leon | 27 Juli, 2007 18:33

Mormor åkte med bussen hem i Onsdags och Leon tjatar och letar
fortfarande efter henne... :(


Botaniska med mamma och mormor

Men sorgen lindrades lite av att sysslingarna Agnes och Oliver kom med sin mamma och momor på eftermiddagen i Onsdags. Igår var vi på Liseberg och idag åkte de hem. Oliver stannade kvar så dom 3 är på Universeum nu och jag sitter hemma och väntar...


 #
Blåbärspaj
leon | 21 Juli, 2007 23:09

Lite uppdatering på dagarna med "mo-mo":

I tisdags var det shoppingdag :) Vi var på allum och rusta. På kvällen grillade vi.

I Onsdags var Leon och mormor ute och gick. De plockade blåbär och hallon och enligt Leon gjorde en "kiss" aj aj på hans kind. Han tjatar fortfarande om det :)

I Torsdags fick mamma följa med på bärplockningen och då fick vi ihop tillräckligt mycket för att göra en god paj!!

I Fredags var mamma ledig så då var vi runt lite. Bl.a på IKEA, plantagen och Edels.

Idag har vi varit på Universeum och på restaurang.


 #
Bebis utan namn
leon | 16 Juli, 2007 20:58

I Lördags var vi hos en kompis och träffade hennes en vecka gamla bebis som inte heter något ännu... :) Leon gjorde som han alltid gör när han träffar bebisar dvs servar med napp, tidningar, leksaker kläder och allt annat en nyfödd kan tänkas behöva... Vilken underbar storebror han kommer bli en dag!

Idag kom mormor på besök från småland. Solen hade hon med sig också ;)


 #
Denna underliga värld...
leon | 13 Juli, 2007 21:53

När man lägger sig för att ta en middagslur efter lunchen är allt som vanligt och när man vaknar ser mamma helt annorlunda ut... Ny frisyr och ny färg, jag hajar inte det här riktigt ;)

Idag har vi varit på Allum (för första gången...) Och spenderat pengar. Sara var också med. Lilleman sover som en gris nu fast han var sååå motstridig och ville INTE sova!

Det är verkligen bara Nej till allting nuförtiden. Och gör han något bus så säger han bara -"oj" helt oskyldigt. Snacka om skådespeleri!!


 #
Fixa idéer
leon | 02 Juli, 2007 20:19
Leon har ett gäng med sådana... Bl.a säger han hej då och stänger in sig på sitt rum när han blir sur. Svårt att va arg på honom då ;) Sen är han ju som de flesta tvååringar inne i en nej sägar period och en trotsålder som jag gärna hade hoppat över. Kanske finns någon medicin? En annan grej han har för sig är att han tar sin träpall och släpar ut till vardagsrummet och sätter den framför soffbordet och "pelar". Det är jätteroligt att se honom spela. Han har sådan inlevelse!! Är det musik på i bakgrunden "spelar" han i takt med den. Han har nog ärvt den musikaliska ådran som hoppade över hans mamma...
 #