Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag är en finurlig kille med många tankar och funderingar. Jag lockar mina föräldrar till både skratt och gråt varje dag...
Kategorier
Länkar
Vänner
Semester i Småland
leon | 25 Maj, 2007 21:07
Nu har vi varit en vecka hos mormor i Småland. Vi har träffat folk & Djur, busat och lekt och "pelat" en massa!! :) Leon var så på djuren hela tiden att t.o.m katten fick nog och rev honom. Mormor säger att 19-åriga Gosan bara har rivit 2 personer i hela sitt liv: Leon och hans mamma. Förstår inte kopplingen riktigt... :)
 #
Efterlängtad pappa är hemkommen
leon | 14 Maj, 2007 22:58

Leon sov ju igår kväll när Jonas kom hem så det blev en positiv överaskning när han kröp upp i vår säng i morse! :)

Igår kväll var Willow och Zion med föräldrar här. Vi hade knytgrillkväll. Fullt ös på kidsen som vanligt :)

Idag var det utvecklingssamtal på dagis och både jag och Jonas var lediga idag så det passade ju bra. Leon var lite förundrad över den korta stunden på dagis, men följde med överaskande lätt. Pappa stannade kvar för att sätta upp lampor. Senare kom Bianca på besök. Hennes mamma skulle bli fin i håret. Leon var inte så rolig att leka med idag tyckte Bianca. Han var lite hårdhänt...


 #
Städdag
leon | 13 Maj, 2007 12:27

Igår var det städdag på dagis. Leon tyckte det var lite konstigt att mamma var på dagis men han hade kul alla fall Han var runt hos alla och "hjälpte till" :) Sen åt de vuxna potatissallad och rostbiff och för barnen blev det korv med bröd. Chips tryckte de i sig också. Någon smart kom på att vi skulle sitta ute och äta, lite kallt... På kvällen kom Sara och då blev det tacos och glass.

I fredags kväll var vi på kalas för farbror Svenne fyllde år. Det firades med färska havskräftor och tårta, yammi! Det har blivit mycket gott att äta denna helgen minsann. Pappa har rymt till Skåne så han missade allt gott :)


 #