Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag är en finurlig kille med många tankar och funderingar. Jag lockar mina föräldrar till både skratt och gråt varje dag...
Kategorier
Länkar
Vänner
Händelserik helg...
leon | 30 April, 2007 17:08
I Söndags var vi först på pingvinernas inflyttningsfest i slottskogen där vi bl.a fick korv, klappade djuren, tittade på pingvinerna i sin nya damm och Leon fick en hundballong av mormor. (Hunden höll på att gå mamma på nerverna, men vad gör väl det...) Efter det och ett besök på burger king var det dags för cirkus skratt på heden. Leon tyckte det var spännande först, med allt som hände på scenen. Men efter ett tag var det mest jobbigt att sitta still.
 #
Mormor i stan
leon | 30 April, 2007 17:04

I fredags kväll kom mormor till den stora staden. Leon sov när hon kom så han blev mäkta förvånad i Lördags morse!! :)

I Lördags var vi först i salongen och klippte och färgade mormors hår. Tur ska man ju ha nån gång så Leon sov större delen av tiden där. Sen var vi på Liseberg och åkte sagoslottet och en massa andra karuseller och så kramade vi kaniner och åt glass. Kan det bli bättre, Leon?!


 #
Syskonlängtan??
leon | 23 April, 2007 11:43

I Fredags var vi på Kalas hos Sara. På kalaset var även Saras systerdotter Nora, 10 Månader. Leon var såååå hjälpsam! Han matade henne, gav henne vatten och gosade med henne. Det var helt underbart att se!!

Efter vi varit hos Sara var vi hos faster Lena på god 3-rättersmiddag. Leon lekte vilda lekar med Willow och Zion och gullade lika mycket med lilla Ella som med Nora. Han klappade jätteförsiktigt och ville ge henne leksaker och sånt hela tiden :)


 #
Duktig
leon | 23 April, 2007 11:39

Igår gjorde Lewon och mamma trolldeg. Tyvärr hann vi inte leka med den för Leon slocknade :) Men den ska ju hålla ett para dagar så vi får göra det idag istället. Han hjälpte också till att baka kokossnitt. De var goda!

Idag har vi besiktigat bilen. Obokad efterkontroll rättare sagt. Det tog över 1 Timma men inget gnäll från lilleman som satt i sin bilstol hela tiden!!


 #
Trötter
leon | 19 April, 2007 22:03
Leon som brukar börja 11 eller 09 på dagis har nu tre dagar släpats dit 07:15, därför att mamma har jobbat på Scandic. Leon har varit relativt pigg och lämningen har inte varit något problem men jag har fått väcka honom på morgonen. Gosig är han alla fall när han är mogontrött, kanske ska göra rutin av väckningen!! :)

 #
NASA
leon | 15 April, 2007 19:33

Idag har vi varit i Nordstan och lyssnat på Christer Fuglesang och de andra i besättningen. Pappa åkte i förväg för mamma hade tränat så hon behövde duscha och fixa sig först. Leon sov sig igenom större delen av det men pappa var nöjd alla fall. Sen åkte vi till slottskogen och njöt av solen och en härlig picknick. Leon tyckte det var spännande att titta på djuren och sprang runt som en yr höna och bara var lycklig!


 #

Mässan
leon | 14 April, 2007 21:39

Idag har vi varit på baby & Barn mässan på svenska mässan. Hör och häpna så kom pappa upp så vi kom iväg i skaplig tid, ca 09.20!! Leon gillade mässan där han bl.a lekte med lego "körde" bil, träffade Linus, Pontus & Hassan, målade med kritor och pratade med Clownen. De hade en ambulans på mässan som var fylld med "skadade" gosedjur som hade plåster och bandage. Istället för som de flesta andra barnen vilja vara inuti ambulansen gick våran omtänksamma gullunge runt och blåste på alla nallarna där de hade ont. Då stinger det till av stolthet i hjärtat på en känslosam moder... :) Mamma och pappa jobbade på för att roffa åt sig så mycket gratisprylar som möjligt... Efter mässan var vi på restaurang söder och Leon fick sin första egna pizza (fy på oss...)!!


 #
Älskade DAGIS!
leon | 10 April, 2007 22:42
Leon har ju haft påsklov sen i Torsdags så det var en lycklig unge jag droppade på dagisgården idag. När jag hämtade honom berättade personalen att han sprungit runt grejer, barn och personal helt lycklig hela dan. Runt runt runt... Lite sårad blir man dock när han gallskriker när man tar upp honom för att gå hem. Men bara lite...
 #
Svårsomnad
leon | 09 April, 2007 23:07
Idag har vi varit hos Willow och Zion. Vi har varit ute (dvs mammor och barn men inga lata pappor...) och lekt på lekplatsen och promenerat en runda, ätit god mat och haft det trevligt. Leon vägrade somna där så vi gick hem för ett tag sen, men pappa har svårt att få honom att somna hemma med. Blir tufft att gå till dagis imorgon...
 #
Påsk
leon | 08 April, 2007 10:42

Vi har ingen direkt tradition att fira påsk i vår familj, men allt blir ju lite roligare när man har barn så i år har jag fakstiskt ansträngt mig lite. Jag har plockat ris och satt i fjädrar, köpt påskblommor och en påskkyckling till Leon och I fredags åt vi ett litet påskbord. Alltid något :)

Igår var vi hos farmor och farfar. Leon ville inte sova så efter 21 nån gång gick vi hem. Han sov väldigt oroligt, vaknade och skrek (tror han hade magkramper) sen bara blev han såååå pigg!! Vid 02:30 gav jag upp och försökte somna själv, men det är inte lätt med en unge som far omkring i ens säng!! Han sov till 09 idag och verkar pigg nu alla fall.


 #
Tillklippta
leon | 04 April, 2007 22:13

Idag var pappa och Leon på mammas jobb och hälsade på. Då passade mamma på att klippa båda två :)

Stackars Leon är jätteförkyld. Ögoninflammation, snoret rinner och han har en jobbig hosta. Han är väldigt trött men humöret har han kvar!! :)


 #
Sovmorgon
leon | 02 April, 2007 19:57

Idag försov vi oss! Skulle lämna Leon på dagis 09.00 men vaknade inte förrän 09.15 och då fick jag VÄCKA Leon!! Han har somnat sent tre nätter irad nu så det är väl därför. Svårt att komma till ro.

I Lördags kväll var vi på landet och åt grillat hos Siitams. Leon och Bianca lekte så duktigt själva. Vilka underbara barn vi har!! Det var alla fall väldigt trevligt. Träffar dom så sällan numera tyvärr... :(

I går skulle vi åka till slottskogen. Det skulle resten av Göteborg också!! Vi hade ingen lust att krångla en massa så efter att vi kört runt ngr varv och kollat vid botaniska och runtomkring så gav vi upp och åkte till Delsjön istället. Det var trevligt det också! Vi hade med oss grillad kyckling, potatissallad, tomater, bröd och ost. Leon kände på det kalla vattnet, gungade, lekte i sanden och gick på upptäcktsfärd.


 #