Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag är en finurlig kille med många tankar och funderingar. Jag lockar mina föräldrar till både skratt och gråt varje dag...
Kategorier
Länkar
Vänner
Celebert besök
leon | 31 Mars, 2007 11:03
Igår kväll var Henrik och Carola här ngr timmar. Leon fick fina kläder och mamma och pappa en söt påskblomma. Leon visade upp sin bästa sida som vanligt :)
 #
Solskenspojken
leon | 31 Mars, 2007 11:02

 #
La luna
leon | 29 Mars, 2007 08:56
Igår kväll var vi på föräldramöte. Leon tyckte det var väldigt konstigt att komma till dagis på kvällen och att mamma och pappa var där. Han hoppade och skrek av glädje! Det var en dietist som var där och pratade om barns mat och hälsa. Mycket intressant! När vi skulle gå till bilen ca tio över åtta fick Leon syn på månen... oj oj!! Han ville inte gå, bara titta på månen. Helt facinerad!! Han var nog född en fullmånesnatt...
 #
Ny i släkten
leon | 27 Mars, 2007 21:01

Igår var vi och hälsade på Leons lilla syssling, Ella May. Hon är knappt 2 veckor gammal och jättesöt!! Leon var stormförtjust i denna lilla bebis. Jag blev imponerad över hur försiktig han var! Han gillade att ligga i hennes sovkorg åxå, sött :)

Leon fick en ny vårjacka och en tunnare mössa igår också efter att dagis klagat på att vi klär honom för varmt...


 #
Aj aj
leon | 21 Mars, 2007 21:50

Igår fick Leon lära sig den hårda vägen vad varmt betyder... Han lyckades bränna sig på mammas hemska plattång. Jag fattar inte hur dom kan hinna! Jag stod där hela tiden, men en hundradels sekund av ouppmärksamhet och så pang. Han skrek en och en halv timma innan han somnade av uttmattning. Jag gav honom en supp och försökte kyla så gott det gick. Inte lätt med en gallskrikande hysterisk unge som inte fattar varför mamma vill göra det värre för honom när han har ont. Alla fall så tyckte jag det var bäst att han fick sova och så visste jag ju inte om han skulle fortsätta skrika när han vaknade så han fick va hemma från dagis. Vi promenerade till Angered när han vaknat och köpte lite saker som han behövde, bl.a kylsalva till blåsorna.

Det är inte hans vecka nu kan man säga... I måndags kväll busade han och lyckades slänga sig rakt på pappas knä så blodet sprutade från båda näsborrarna. Hoppas resten av veckan ser ljusare ut...


 #
Lördag
leon | 18 Mars, 2007 08:26

Leon och jag hann städa innan pappa steg upp... Sen var vi på Willys och storhandlade. Efter Leon hade sovit middag så gick vi till sjön och matade änderna som redan hade fått så mycket mat att dom knappt smakade på våra 2 år gamla mariekex... Men en duva fick sin dag gjord alla fall!! Vi var i lekparken och lattjade lite också.


 #
Mysdag med mamma
leon | 16 Mars, 2007 19:27
Leon är sjuk så han och mamma har varit hemma idag. Eftersom han var feberfri mitt på dagen så gick vi ut i det fina vårvädret. Vi var vid sjön och matade änderna sen gick vi till Stentjärn och kollade på det porlande vattnet. Leon sov en pyttestund i vagnen men vaknade när jag skulle klä av honom hemma, sen vägrade han att somna om! Jag försökte i 3 timmar! Först vid 4 tiden slocknade han. Hoppas han kan somna nu ikväll...
 #
Ny vagn
leon | 11 Mars, 2007 21:17

Idag har vi äntligen fått tummarna loss och beställt en sittvagn till Leon. Den kommer imorgon eller på Tisdag.

Vi har också varit på Universeum. Där klappade vi rockorna, tittade på hajar, apor, krokodiler och en massa annat spännande. Dessutom har vi bl.a provsuttit en motorcross, inspekterat en polisbil och lärt oss mer om rymden.

Efter det var vi, gud förbjude, på MC Donald´s... Jag som är en motstånadare mot att låta barnen äta sånt skräp. Men hur kan jag tvinga min son att äta burkmat medan jag slafsar i mig junk (iochförsig bestående av fullkornsburgare och minimorötter, men ändå!!) Det gårju faktiskt inte. Man kan ju inte håller stenhårt på allt heller. Han fick ju en skojig leksak att roa sig med på hemvägen :)


 #
Dagen idag är en märklig dag
leon | 08 Mars, 2007 21:51

Imorse missade vi bussen så vi kom lite sent till dagis. När vi kom hade samlingen redan börjat och när jag öppnade dörren slutade alla barnen att sjunga, vände sig om och tittade på Leon och ropade på honom. Detta var tydligen läskigt för Leon vände på klacken och gick!!

Eftersom Bianca och hennes mamma hälsade på hämtades Leon en halvtimme tidigare på dagis. Han hade precis vaknat och satt uppkrupen i soffan med ett gäng ungar runt sig som klappade på honom och gosade med honom. Det såg så mysigt ut!!

Leon och Bianca har busat, skrattat, duschat, kladdat och PUSSATS... Han var uppriktigt glad att träffa sin Bianca igen.

När de skulle åka hem liftade jag med Biancas mamma till dagis eftersom jag var tvungen att lämna kvar vagnen där. Jag tog Leon med mig för att jag skulle slippa köra tom barnvagn. Det skulle jag inte gjort... Dagis hade snällt kört in vagnen (som vanligtvis står utanför under de timmar Leon är där pga platsbrist) och packat ihop och gått hem!! Det var bara och gå till fjäderharvsgatan som är en låååång bit att gå med en Leon som tyckte att precis allting var spännande att stanna och titta känna och smaka på...


 #
Sköna söndag
leon | 04 Mars, 2007 22:20
Idag har vi haft en mysig familjedag! Vi gick runt sjön, hade med oss varm choklad och nybakta matmuffins. Vi var en stund i lekparken och sen gick vi hem och lagade mat. Ett bad hann vi med också innan lilleman stupade i säng :) Det märks att Leon verkligen uppskattar när vi båda engagerar oss i honom samtidigt. Det har varit en lyckad dag alla fall.
 #