Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag är en finurlig kille med många tankar och funderingar. Jag lockar mina föräldrar till både skratt och gråt varje dag...
Kategorier
Länkar
Vänner
Hemma igen
leon | 27 Februari, 2007 20:00

Det gick bra att köra, bara mellan k-valla och Nybro det var tjockt med snä på vägen. Vi stannade till vid mammas gamla skola och hälsade på lärarna och Mat-Annika. Leon sov till växjö, vi stannade i Värnamo, han somnade efter ngn mil igen och sov ända till parkeringen!!

Han var väldigt glad över att träffa pappa.

Leon skrattade halvt ihjäl sig när jag knappt kom fram genom snön med all packning. Han har fått den göteborska skadeglädjen...

Tack kusin Moa för att du gjort iordning mina böcker så fint!! Puss och kram


 #
Hej Elle!!
leon | 27 Februari, 2007 19:57

Jag undrar hur många ggr man hört det dom här dagarna... Det är Leons namn på mormors katt, Gosan. Leon älskar sina fyrbenta vänner. "Elle" älskar tillbaka till skillnad från vovven Wilma...


 #
Kära mormor
leon | 26 Februari, 2007 11:23

Vi är alltså hos mormor och har varit sen i fredags. Vi åker hem imorgon. Leon har ögoninflammation så han får alla fall inte gå på dagis.

På vägen till mormor stannade vi i växjö och åt lunch hos morbror, han följde med oss till mormor. Leon är helt besatt av hans studio. Sååå spännande med alla instrument!! Han har spelat både piano och gitarr. Henrik har också lugnat honom med att spela på sin gitarr när han var hysteriskt ledsen. Tack!!

I lördags hade mamma tjejfest för att fira att hon fyllt år och tagit examen. Då var det många tjejer att flörta med, men Leon var mest intresserad av lilla Nora 7 månader.

I Söndags var Annika och Ann-Louise här på middag. Det var skoj! Ann-Louise och Leon busade en massa och så hade hon fina presenter med sig.


 #
Gillar att hjälpa till
leon | 21 Februari, 2007 12:09

Leon brukar hjälpa pappa med allt möjligt. Bl.a slänga skräp, lägga in tvättade strumpor i garderoben, slänga i återvinningen mm. Mamma brukar få hjälp med bl.a matlagning och disken. Å så sopandet förstås...


 #
Generös
leon | 21 Februari, 2007 12:03


 #
Liten kille eller stort bröd?
leon | 20 Februari, 2007 23:03

Leon fann sig själv väldigt hungrig after allt restaurangletande på alla hjärtans dag...


 #
Vår lilla solstråle
leon | 20 Februari, 2007 22:51

Tänk om alla barn var så här glada över att få medicin...


 #
Dansare?
leon | 18 Februari, 2007 15:44
Han älskar verkligen att dansa, vår son!! Han dansar med avancerad koreografi med armar och allt. Kul att titta på :)
 #
Dagis
leon | 07 Februari, 2007 21:15

Det går så bra på dagis! Jätteskönt för oss att veta att han trivs så bra. Springer glatt iväg när vi lämnar honom. Blir förvisso glad när vi kommer men vill helst inte följa med hem... (dubbla känslor för oss)

Idag när vi lämnade honom kom en liten pojke och utbrast lyckligt: "hej Leon"!! varpå vår son sken upp som en sol med ett smile som nådde runt hela huvudet! Då smälter man som is en sommardag.

Personalen är mäkta imponerad över hur mycket mat som får plats i hans lilla mage. Han äter nästan lika mycket som de stora barnen. H

an är oftast den som sover längst på vilan. Pappa brukar få väcka honom när han hämtar vid 14.

Leon verkar vara väldigt omtyckt av de andra barnen. Antar att det beror myckket på att han är minstingen också. Personalen verkar också tycka om lilleman. De kallar honom för "solstrålen".


 #
Överraskning
leon | 04 Februari, 2007 14:19

Igår stod morbror henrik i dörren och såg till att både mamma och Leon tappade hakan. Leon såg nog faktisk mest förvånad ut! Mamma firade sin examen igår och då kom Henrik för att vara med på festligheterna. Mycket trevlig överraskning!! Festen blev lyckad och Leon tyckte det var kul med många gäster. Några av hans kompisar var ju faktiskt också där: Willow, Zion, Bianca och Ashley. Mycket stoj och stim!


 #