Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag är en finurlig kille med många tankar och funderingar. Jag lockar mina föräldrar till både skratt och gråt varje dag...
Kategorier
Länkar
Vänner
Helgen
leon | 29 Januari, 2007 20:47

I lördags var det storstädning. Dax för julen att försvinna för denna gången... Leon hjälpte till att dammsuga och moppa. Dessutom röjde vi i hans rum så att han ÄNTLIGEN kan leka där inne. Och han tycker det är sååå kul!!

Igår var vi hos farmor och farfar på middag. Det var även Amanda med familj, Katie med familj och Lena med make. 10 vuxna och 4 barn. Trevligt och livat!!

Idag har mamma varit jättesjuk och tråkig. Leon fick vara hermma från dagis. Vi har dock tagit oss till stan ikväll och fikat lite och så.


 #
Hemkomna
leon | 21 Januari, 2007 23:28

Denna helgen har vi tillbringat i Finspång hos Andy och Martina. Vi kom hem för ca 1 timme sen. Leon sover nu, om en dock oroligt... Airomiren ger honom myror i kroppen. Han är förkyld igen... Typiskt att han alltid blir det när man är iväg. Men han har varit jätteduktig!! Inga större problem i bilen heller, tack och lov, med tanke på att det tog cirkus 7 timmar inkl stopp i affären och på max i Jönköping!!! Inget vidare bra körväder om man säger så. Nu ska jag lägga mig och ladda för min första dag som FRISÖR!!! #
Liten blev stor
leon | 14 Januari, 2007 20:15
Imorgon är det då dax för inskolning på dagis... När hände detta!!?? Halv tio ska pappa och Leon vara på förskolan grenen. Det är ett föräldrakooperativ. Vårt förstahandsval, så vi är väldigt nöjda! Jag tror att Leon kommer älska dagis.
 #
Efterlängtad mormor
leon | 12 Januari, 2007 19:47

Ikväll kommer mormor!! Om Leon är vaken får han följa med till stationen och hämta henne. Hon kommer först 21.05.

Igår var pappa barnvakt åt Bianca. Det var Leon glad för! De lekte och badade badkar och annat skoj!!


 #
Magsjuka
leon | 03 Januari, 2007 19:30
Igår var det synd om Leon Alexis. Han kräktes hela dan stackaren... Tack och lov verkar det som det var snabbt övergående. Han vill knappt äta nånting men har inte kräkts idag. Vi håller tummarna!!!
 #
Gott Nytt År!!!
leon | 01 Januari, 2007 13:12

Leon trummade in det nya året hemma hos Filip.


 #
Hos mormor
leon | 01 Januari, 2007 13:05

Leon gillar att hjälpa till. Här hjälper han mormor att diska.


 #
Julafton
leon | 01 Januari, 2007 12:56

Leon är på G att öppna ett paket från sin kusin, Moa.


 #