Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag är en finurlig kille med många tankar och funderingar. Jag lockar mina föräldrar till både skratt och gråt varje dag...
Kategorier
Länkar
Vänner
Julturné
leon | 28 December, 2006 13:42

Fredag den 22 körde vi ner till Faster & co i Näsum, skåne. Vi hade en liftare med oss från min klass. Hennes föräldrar bor i Vinslöv.

Leon har haft det bra. Fått fina julklappar, ätit god julmat och fått en massa uppskattad uppmärksamhet!! Han var särskilt glad över att få träffa sin älskade kusin goa Moa.

På annandagen bar det av till mormor i småland. Här stannar vi till på lördag (den 30/12). Även här blev det fina presenter, god mat och mycket uppmärksamhet.


 #
Dumma bissingar
leon | 17 December, 2006 15:32
Leon är genomförkyld. Han har dessutom jätteont i munnen, stackaren! Han sover just nu efter en ansträngande skrikattack...
 #
Glöggkväll
leon | 08 December, 2006 23:57

Ikväll har vi haft lite vänner här (många barn), druckit glögg och ätit en massa grejer. Mysigt! Leon har varit helt galen!! Han gillar verkligen att ha mycket folk omkring sig. Tyvärr är han lite hårdhänt när han blir uppspelt, men vi jobbar på det!!!

Igår var det babyrytmik igen. Pappa träffade känningar...

Han är så gott som frisk igen nu, skönt! Penicillinkuren mot öroninflammationen tog slut i förrgår tror jag. Han är lite ansträngd i andningen fortfarande, men ingen större fara.


 #