Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag är en finurlig kille med många tankar och funderingar. Jag lockar mina föräldrar till både skratt och gråt varje dag...
Kategorier
Länkar
Vänner
Mormor är i stan
leon | 29 September, 2006 19:40
Idag mötte pappa och Leon upp mig efter skolan. Tillsamans med Bianca och hennes mamma var vi på warehouse och glufsade i oss av buffén. Sen mötte vi mormor vid tåget och köpte gott kaffe på Coffe Cup. Nu nanar Leon gott och laddar upp för en kulig dag med mormor imorgon!
 #
Nicke nyfiken
leon | 26 September, 2006 20:54

Tittut!!! #
Leon
leon | 26 September, 2006 20:41
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva längre. Leon är ju med pappa på dagarna så jag har ingen direkt koll på vad dom gör. Just nu är alla fall Leon sjuk igen. Typiskt nog när han väl hållt sig frisk ett tag så går väl JAG och blir sjuk och smittar ner honom!! Det jobbigaste för lilleman är att det sätter sig på luftrören. Igår var det så illa att pappa fick ringa 112. Som tur väl var gick det över och ambulansmännen ansåg inte att de behövde ta honom med sig. Ikväll har han busat med min klasskompis som var här. Han är en riktig flörtis!! På dan var han med pappa på lekplatsen och vid sjön och matade änder och fiskar (och sig själv...) med smörgåsrån. Nu sover han gott i sin säng...
 #
Rösträtt
leon | 17 September, 2006 12:17

Idag har Leon och mamma varit och röstat, för det måste man göra!! Leon var med pappa och förtidsröstade i Fredags så nu vet han hur man gör :)

Sen har vi gått runt sjön. Fast Leon somnade efter bara några hundra meter, tuggandes med ett smörgåsrån i handen... Hur sött som helst!!


 #
Ullared
leon | 13 September, 2006 17:28

I Lördags (på mammas och pappas fyraårsdag) var vi På Ge-kås och shoppade. Leon hade mycket och titta på och var så snäll man kan begära av en ettåring.

Igår var Leon för första gången själv hos farmor och farfar. Det verkade som det hade gått bra. Leon var nöjd och glad när vi kom. Han malde vindruvor som aldrig förr! :)


 #
Babyrytmik
leon | 07 September, 2006 17:52
Idag var det premiär för babyrytmik. 14 torsdagar 11-11:45 befinner sig alltså Leon och pappa på redbergsplatsen. Det hade tydligen gått bra idag. Ledaren hade spelat bongotrumma, barnen fick spela på marackas och pinnar, det dansades och sjöngs och föräldrarna fick motion! En positiv överraskning var att det var flest pappor som var där med sina små!! 10 pappor och tre mammor tippade Jonas på. Utvecklingen går framåt. Leon hade varit lite restriktiv, men han brukar ju vara det när det gäller nya saker. Nästa gång är han säkert mer avslappnad.
 #
Kläng & gnäll
leon | 04 September, 2006 16:14

Leon är verkligen inne i jobbig period nu! Han är klängig och gnällig, svår att somna, sover dåligt, äter sämre.... Jag är glad att jag inte är hemma hela dagarna längre!! Dessutom är han jättetrotsig!! Ju mer jag tar bort honom från något, ju mer envist ska han dit! Jag får panik!! Hoppas det går över snart... Klängperioden är väl helt i sin ordning, dels för åldern men också för att jag har börjat skolan. Men är trots vanligt i denna åldern??

Jag älskar honom givetsvis lika mycket ändå!!


 #
Besök hos kusinen
leon | 02 September, 2006 22:53

Igår kväll (efter att ha mött mamma efter skolan ,varit på banken och fikat hos Bianca) var vi hos Leons lillkusin Ashley. Det var mycket trevligt. Vi fick god mat också. Så Leons nya favoriträtt är flygande Jakob. Han åt 2 portioner!!

Idag har Leon och jag varit på scrapmässa med Biancas mamma. Pappa har jobbat. Sen har vi handlat på Willys, och Leon lyckades sova sig genom hela shoppingen, sittandes i kundvagnen!! Han är verkligen sin pappas son :)

Hanär inte lätt att somna nuförtiden. Han har precis somnat och jag började kl 20:00!!!


 #