Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag är en finurlig kille med många tankar och funderingar. Jag lockar mina föräldrar till både skratt och gråt varje dag...
Kategorier
Länkar
Vänner
Universeum
leon | 31 Augusti, 2006 21:22

Igår var Leon och pappa på universeum. Det hade tydligen gått bra. Lite krångligt att ta sig fram med vagnen överallt bara. Leon tyckte det var spännande att titta på människor och djur, klappa rockan och annat skoj.

Ikväll har Leon tagit sitt första skumbad, tillsammans med mamma. Väldigt spännande med bubblor tyckte Leon som smakade lite på dom. Inte så gott...


 #
Inte mycket skrivet...
leon | 29 Augusti, 2006 22:25

Pappa är inte så aktiv när det gäller att skriva i Leons blogg, så jag får väl skriva lite.

Leon är just nu i en separationsångestfas. Han vaknar flera ggr på nätterna för att kolla att vi är här och blir väldigt ledsen om vi lämnar rummet. Vi kommer därför inte att åka iväg med honom på egen hand än på bra länge!! Han är också väldigt pappig just nu. Inte en helt onormal reaktion på omställningen här hemma.

Ikväll har Leon och pappa varit hos farmor och farfar på besök medan mamma var och köpte DYRA barnkläder från lingon och blåbär till Leon. Alltid mysigt med hemförsäljning! Och god fika färstås...


 #
Så var vi sjuka igen...
leon | 24 Augusti, 2006 20:33
Leon blev sjuk i Måndags och mamma blev sjuk igår. Pappa har klarat sig hittills. Mycket gnäll och lite sömn...
 #
BVC
leon | 21 Augusti, 2006 21:33
Idag har pappa varit med Leon på BVC. Det var vaccinationsdax. Inte kul men det hade gått bra och utan skrik. Leon är nu 72,5 cm och väger 8890g.
 #
1 - års kalas!!
leon | 20 Augusti, 2006 12:02

Igår var det kalasdax på fjällhavren. 9 vuxna och 6 barn, så det var ganska lagom. Det var jättetrevligt och Leon hade görskoj!! Han fick massa fina presenter som han började leka med direkt.

Idag ska vi ta en lång promenad, basta och bara mysa och ta det lugnt. Pappa jobbar så det ska bli skönt med en mamma - Leon dag. Han sover nu så jag passar på att uppdatera.


 #
Fullspäckad helg
leon | 14 Augusti, 2006 21:00

I fredags efter 19:00 körde vi ner till mormor i småland. Efter några gnälliga stopp och en timmes matpaus i Värnamo var vi slutligen framme. Då var kl 00:30...

På lördagen var vi på bröllop. Det var Thereses mamma och pappa som gifte sig. Det var jättefint och trevligt! Leon åt sin första trerätters, som bestod av: toast skagen, fläskfilé & potatisgratäng och glass med färska bär. Det var smarrigt värre!

På söndagen hade vi kalas för Leon. Mormor hade bakat frestelsebullar, morotskaka, havrechokladkaka med vaniljfyllning och en god hallontårta. Leon öppnade paket och njöt i fulla drag av all uppmärksamhet. Vid 18 - tiden körde vi hemåt götet. Var hemma vid 23:30 tror jag.


 #
Lever än...
leon | 08 Augusti, 2006 19:44
Efter första dagen med pappa hemma verkar Leon må bra. De hade varit på lekparken, läst lite, kollat på hedvig mm mm. Jag hade Leonabstinens hela vägen hem!! Fast i skolan gick det bra. Jag tänkte inte på hur det var här hemma, och det är ju bra. Nu ska vi strax lägga Leon och sen slappa med en film.
 #
Känner av förändringar...
leon | 07 Augusti, 2006 21:59

Jag börjar skolan imorgon och Jonas ska vara pappaledig. Jag tror att Leon känner att det är nåt på G. Han har nämligen varit helt omöjlig ikväll. Klängig, gnällig, vägrar att sova etc etc. Har precis får honom att somna... Inte ens en kvällspromenad i vagnen fick honom att somna! Det är ju ett helsäkert kort annars!

För övrigt så har Bianca och hennes mamma varit här idag. Eftersom det var ett tag sen så var det extra trevligt :)


 #
Lejonet och björnen
leon | 05 Augusti, 2006 18:52
De har verkligen världens goaste glass!! När vi hejdåat gänget på stationen åkte vi dit och käkade smarriga tröstglassar innan vi körde pappa till jobbet. Nu ikväll har jag dammsugit - lägenheten och Leon!! Han tyckte det var sååå skoj! :)
 #
Nu har hela gänget åkt hem
leon | 05 Augusti, 2006 18:48

Det har varit trevligt att ha dom här, men idag 13:35 sa vi hej då vid tåget. Vi saknar dom redan...

Igår var vi på "barnkalaset" på trädgårdsföreningen och det självklara Liseberg. Inte lätt att förena så många olika viljor!! Jag tror alla fall att alla var nöjda i slutänden.

Leon väl omhändertagen i karusellen på "barnkalaset"av sin duktiga kusin Moa!!


 #
Igår var inte vår dag kan man säga...
leon | 04 Augusti, 2006 10:56

Eftersom det var dåligt väder skulle vi göra inomhusaktiviteter. Vi bestämde oss för att åka till "bushuset" i Mölndal. När vi kom till Mölndal skulle vi hämta ut pengar. Då ramlade lilla Agnes ur sin vagn och slog huvudet i stengolvet. Hon fick ett rött märke och en bula. Sen skulle vi käka på ett ställe. De hade knappt något att välja på och de de hade var nästan slut. När vi hade skrapat ihop lite mat, betalat och satte oss för att äta var allas mat kall!! Vi krävde pengarna tillbaka och gick därifrån. Vi kollade flera ställen efter det men det var stäng överallt! Så vi tog en korv på maxi och gick sedan till bushuset. Då var det fullt!! Bara att sätta sig på vagnen igen (som vi för övrigt fick stämpla på igen eftersom det gått mer en 1 1/2 timma...) och åka in till stan. Jonas gick på bio med Moa och Oliver, vi andra gick på stan.


 #
Idag blir vi invaderade!!
leon | 02 Augusti, 2006 14:29
I eftermiddag kommer nämligen faster Erika, Kusin Moa, pappas kusin Diana, hennes barn Oliver och Agnes (dvs Leons sysslingar) och Jonas moster Anita. 6 extra är många... Men finns det hjärterum finns det stjärterum... Det är nog ett av de töntigaste uttryck som finns !!! :) Hur som helst tycker vi att det ska bli jättekul!!
 #