Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag är en finurlig kille med många tankar och funderingar. Jag lockar mina föräldrar till både skratt och gråt varje dag...
Kategorier
Länkar
Vänner
Långfärdsåkning med mamma
leon | 30 Juni, 2006 11:33

I onsdags styrde vi återigen kosan mot kristvallabrunn och mormor. Fram till Värnamo gick allt bra, resterande resa vill jag gärna glömma... Leon är sjuk igen så han skrek av och till resten av vägen. En aning stressande och livsfarligt när man sitter själv i bilen!! Vi kom alla fall fram helskinnade och Leon fick den uppmärksamhet han vill ha!!

Igår var Leon själv med mormor och Henrik från 14 - 23 ca. Mammas kompis K ska gifta sig i Augusti så det var möhippa. Den blev lyckad och spatimmarna var underbara!!


 #
Heldag med Bianca med familj
leon | 25 Juni, 2006 11:47
Igår (lördag) var vi hos Bianca från 11.00-15.00 ca, sen åkte vi till deras stuga, där midsommarfesten var, och städade. Sen handlade vi och åkte tillbka till Bianca där vi käkade middag. Sen somnade barnen och mammorna satt och pratade skit till 00.30 circus...Pappa kom dit vid 22:30 tiden.
 #
Midsommarfesten blev lyckad!
leon | 25 Juni, 2006 11:35

Det var mycket trevligt. Ingen flippade ur, några deckade givetvis men de var ju aldrig något problem :) Leon tryckte i sig 4 köttbullar och jordgubbar med vispad grädde, för han måste ju också få njuta lite eller hur? Det blev ingen midsommarstång för tältet hade blåst sönder så de fick lägga tiden på att köpa och sätta upp ett nytt...Jag fick ju köra som vanligt så det var en vit midsommar för min del och det är verkligen inget jag sörjer för. Leon visade sig från sin allra bästaste sida och charmade alla!!


 #
Äntligen!!!
leon | 23 Juni, 2006 12:20

Nu har vi äntligen köpt en digitalkamera så vi kan komplettera texterna med bilder här på bloggen.

Igår var det fullt ös. Leon var hemma med Bianca och hennes mamma medan Vi rände runt och gjorde massa ärenden. Vi levererade en tv-möbel som vi sålt till Bergsjön, var på Hisingen där vi bla. köpte: Lära-gå-vagn, aktivitetsvagn, kamera, lite grejer på ikea och lämnade tillbaka babyskyddet. Det tog betydligt längre tid än vi väntat så det blev stressigt för både oss och "The nanny".

Sen satte pappa in den nya barnstolen. Det blev succé!! På kvällen var vi hos Bianca och hennes föräldrar i deras sommarstuga. Där är festen ikväll.

Leon njuter av sin nya bilstol Brio Zento


 #
Fikat med mammorna
leon | 21 Juni, 2006 23:56
Dahls i arkaden blev det idag. Det pratades om havet eller delsjön men det svenska sommarvädret satte stopp för de planerna... Det var dock trevligt ändå. Lite scrapmaterial på panduro och en kaffe hos Bianca och hennes mamma hann vi också med innan vi stressade iväg för att köpa kläder till midsommarafton. Tyvärr så hamnade jag i en bilkö och det tog över 30 min innan jag kom loss så jag hann inte innan de stängde :(
 #
Karusellpremiären!!!
leon | 20 Juni, 2006 23:14
Idag har vi varit på Liseberg med Bianca och hennes mamma. Vi har åkt alla karuseller som våra småttingar fick lov att åka (förutom pariserhjulet och tornet pga mammornas höjdskräck...): Ponnykarusellen, drakbåtarna, sagoslottet, trummeliten, kaninresan, barnbåtarna och farfarsbilar. Barnen tyckte det var skoj, men inte lika skoj som mammorna :)
 #
"Leon är en luring, Leon är en luring, luring varje dag, luring varje dag..."
leon | 19 Juni, 2006 22:08

När man sjunger den sången diggar han som en galning, helgulligt!!

Alla fall så ÄR han en luring. Vi har mer och mer sett att han KAN ta sig framåt, men han vill inte. Han är en bekväm liten rackare och det har han varit hela tiden!! Lockar man med något spännande (helst ätbart...) Då pinar han snabbt som ögat fram och tar det. Vem vet hur länge han har kunnat egentligen... Nu börjar han dock inse alla fördelar med det så han gör det oftare UTAN lockbete :)


 #
Jippo i stan
leon | 17 Juni, 2006 16:47

"Götatunneln är en vägtunnel under centrala Göteborg. Tunneln byggdes mellan 2000 och 2006 och kommer att invigas 16-18 juni 2006 i samband med målgången av Volvo Ocean Race. Från den 18 juni kommer allmän trafik att tillåtas. Tunneln har tre vägfiler i vardera riktning. Vägtunneln i det aktuella området fanns uppe för politisk diskussion redan under 1980-talet, och i en överenskommelse från 1991 fanns den med. 1995 beräknade man att den skulle stå färdig 1999, och kosta 1,8 miljarder kronor. Sprängningarna inleddes dock först 2000."

Vi var såklart där, på invigningen, och promenerade genom tunneln. Sen var vi vid festområdet där bla Tages, Shirley Clamp, Roger Pontare, Linda Bengtzing och Nanne Grönwall uppträdde. Vi njöt av musiken, solen och en kall öl. Leon fick hur mycket uppmärksamhet som helst och han njöt i fulla drag!! Sen käkade vi på ett ställe och åkte hem runt 23.20.


 #
Tidigt premiärdopp
leon | 15 Juni, 2006 19:50
Idag har Leon varit vid havet för första gången i sitt liv. Han har halvbadat och badkrukan till mamma har helbadat... Jag brukar alltid skjuta och skjuta på det och rätt som det är är sommren slut utan att man har badat. Därför tänkte jag att det var lika bra att få det överstökat. Det var inte så kallt som jag hade trott faktiskt. Leon verkade tycka det var skönt också. Nu sover Leon och vi väntar på att Fotbollen ska börja.
 #
Avslutning och grillning
leon | 14 Juni, 2006 21:41
Idag var det avslutning på öppna förskolan. Mamma fuskade ordentligt med en stor bit av den smaskiga tårtan. Maräng med kolafyllning och grädde...mums!!! Det kändes lite vemodigt att man förmodligen inte kommer att gå dit mer. (Kanske när Leon blir storebror...) Jonas och Leon ska ju gå dit i höst, men då sitter ju jag i skolbänken :) A och barnen har varit här också. Vi har fikat, grillat och snackat. Jagat barn också såklart... :)
 #
Premiär för Slottskogen
leon | 13 Juni, 2006 09:38
Idag ska vi till slottskogen med "Oktobermammorna". Det ska bli trevligt. Första besöket för Leon där. Det verkar som vi ska ha knytis men jag får inget grepp om vem som ska ha med sig vad. Får fortsätta att uppdatera mig på FL. Det verkar bli skönt idag också.
 #
Sommar!!!
leon | 12 Juni, 2006 19:53
Det var så varmt och skönt i Näsum (jag hade givetvis inte packat ner sommarkläder...), men jag trodde att det som vanligt skulle vara sämre här. Tack och lov hade jag fel!!! Idag har vi varit ute hela dan, förutom ett par timmar på öppna förskolan. Leon har varit ovanligt lugn måste jag säga. Släkten Thomasson/Andersson tog väl helt slut på honom i helgen :) Det var ju 8-års kalas för Moa och en massa bus med alla. Mamma och pappa var också trötta för det blir inte så mycket sova av när man är där. Vill ju utnyttja tiden också. Tack för allt kära syster/svägerska/faster!!
 #
Hemma med hälsan
leon | 11 Juni, 2006 19:48
Helgen i Näsum har varit mycket bra. Hela familjen tyckte det var kul att träffa alla. Det var ju lite väl länge sen... Leon var extra glad åt att träffa kusin Moa och syssling Agnes. Två söta tjejer som han tycker mycket om :)
 #
Nu ska vi ut och åka igen!!
leon | 08 Juni, 2006 12:57
Till Faster & Co i Näsum går färden idag. Det ska bli kul!! Leon har inte träffat kusin Moa sen i Julas!!! Det är minsann länge det... Vi kommer hem igen på söndag. Tills dess: Simma lugnt!!
 #
Vi har det bra, vi här bak i bilen...
leon | 05 Juni, 2006 19:26

Ett oplanerat snabbbesök hos mormor blev det när vi liftade med familjen Siitam/Edgren. De skulle campa på öland sö-ti så vi fick åka med. Jag sitter i baksätet inklämd mellan två barnstolar. Det är inte så trångt...

Idag har vi ätit Mat-Annikas goda bullar, nam-nam!! (elaka mamman lät honom äta det enbart för att det hindrade honom från att stoppa i sig stenar. Bättre bulle än sten är min filosofi...)Sen åt vi lunch med "da gang". Tyvärr var mormor bortbjuden ikväll, men hon lovade att skynda sig hem. Med tanke på att Leon sov till 18:30 så finns en viss risk att han fortfarande är vaken när hon kommer...


 #
Matlagning och borrning...
leon | 02 Juni, 2006 10:30
Vi sitter just nu rakt uppochner och väntar på Bianca och hennes mamma för här ska det lagas barnmats så det ryker om det!!! Pappa är iväg och köper skruvar för han har tappat några. Plus att vi ska sätta upp lite saker då :)

 #