Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag är en finurlig kille med många tankar och funderingar. Jag lockar mina föräldrar till både skratt och gråt varje dag...
Kategorier
Länkar
Vänner
Plutt
leon | 31 Maj, 2006 11:17

Han är så fin så fin den lilla plutten!!!

Igår var vi hos doktorn. Leon hade som tur väl är ingen ny eller obotad öroninflammation. De sög hans öron för han hade massa gojs där och det var förmodligen det som hade runnit trodde han. Vi fick örondroppar så det ska väl bli bra.

Bianca och hennes mamma var här i går. Det var nice som vanligt. Barnpassningen på gymmet gick lite bättre igår än innan så det börjar ta sig :)


 #
Vinkat av pappas kusin
leon | 28 Maj, 2006 22:06

Hon hade köpt så fina kläder till Leon och han verkade charma henne mycket!!

Igår fixade mamma ute i trädgården. Leon var snäll nästan hela tiden. Han somnade efter ett tag. Sen grillade vi vid lekparken för F fyller år på Måndag plus att han ska åka två månader till Costa Rica. Festen fortsatte hemma hos fam CPK och mamma var faktiskt lite bakis idag...:) Har ju knappt druckit sen jag blev gravid med Leon.

Efter vi vinkat av S vid tåget idag så gick vi en runda på stan och så käkade vi lunch tillsammans innan pappa började jobbet. Och hör och häpna så fick jag kaffe på sängen, ett fint kort och presenter idag på mors dag!! Lite överraskad blev jag allt...


 #
Sjuka familjen
leon | 26 Maj, 2006 12:26
Leon var väldigt dålig igår, 40 graders feber, kollossala magsmärtor, inflammerade ögon och en supertäppt näsa. Det var jättesynd om honom!!! Hn åt knappt. Jag fick i honom en liten burk fruktpuré och kanske 300 ml välling. Inte mycket på en hel dag för en 9 månaders. Tack och lov mår han mycket bättre idag. Men då har jag (mamma) blivit sjuk istället. Typiskt... som tur väl är så kunde pappa ta ut vård av sjukt barn så han är hemma och tar hand om oss idag.
 #
L has left the building...
leon | 24 Maj, 2006 12:01
Nu sitter hon på tåget, förhoppningsvis... Hade inte så mycket p-pengar så jag fick åka 20 min innan tåget gick, men jag har alla fall lämnat henne på stationen så hon kan åka hem till Småland. Det var min kära bror som ställde upp och lånade ut pengarna, Tack!! Till skilland från de flesta som jag lånat ut pengar till så betalar jag faktiskt tillbaka!!
 #
Oväntat besök
leon | 23 Maj, 2006 22:03
Idag fick vi hämta stackars L som blivit lämnad av kompisar på Hisingen. Ska se om vi kan fixa ihop pengar till en tågbiljett så hon kan åka hem imorgon eller på Torsdag.
 #
Dagisplats
leon | 22 Maj, 2006 16:01

Idag har vi varit på öppna förskolan. Var inte där förra veckan eftersom Leon hade öroninflammation. Birgit från BVC är där varannan måndag så jag passade på att ta reda på hur man går till väga för att söka dagisplats. Det känns som man kanske ska ta tag i den biten nu.

Sen har ju då mormor, morbror och lilla Wilma varit på besök i helgen, till Leons stora förtjusning!! Har var som en solstråle från att de kom tills de åkte, sen satte han igång igen. Snacka om ögontjänare!!! Wilma fick x antal glädjetjut tillägnade till sig. Det uppskattades dock inte särskilt... Mamma fick kläder och växter av mormor, tack så hemskt mycket!!!


 #

Utan mamma
leon | 19 Maj, 2006 20:22

Oftast går det bra att vara utan mamma. Som idag tex, när Leon var själv med bianca, biancas mamma och mormor. Han hade säkert jätteskoj. Igår på gymmet var det lite värre. Han grät två ggr så jag fick avboka soltiden och ta vattenmassage istället. Som för övrigt Leon uppskattade väldigt!! Jag tycker dock att barnpassningen gick bra ändå. Det var ju trots allt en vilt främmande människa på ett vilt främmande ställe. Dessutom har han ju precis varit sjuk och så var han supertrött.

Idag kom också mormor och morbror Henrik. Ett mycket kärt besök tycker hela familjen!! #
Antingen eller är Leons andranamn
leon | 17 Maj, 2006 20:39
Så har det verkligen varit idag. Antingen har han varit överdrivet glad och skrattat halvt ihjäl sig eller har han varit panikslagen och skrikit halvt ihjäl sig. Jag vet inte vad det har varit med honom. Jag hoppas för allt i världen att det bara var tillfälligt, för det har varit en pärs!!! :)
 #
Leon går till doktorn
leon | 15 Maj, 2006 16:18
Låter som en titel på en gullig barnbok, eller hur?! Tidigt var vi där åxå...kl 08:00...zzzzzzz... Jag fick väcka lille plutten. Det var ett återbesök hos doktorn vi var hos när han fick bronkit. Hon ville följa upp det. Hon tyckte att det verkade bra och så. Sen har vi promenerat till Angered, ätit glass och promenerat hem igen. Nu ska mamma åka och träna.
 #
Akutendax...igen...
leon | 13 Maj, 2006 22:40
Vi är numera (dessvärre...) stammisar på barnakuten. Öroninflammation var det den här gången. Vi satt väl där mellan 4 och 5 timmar tror jag. Lite segt att vara där själv så länge med en skrikande bebis. Dessutom slarvade dom bort oss. Himla kul!! Flera större och till synes mindre sjuka barn fick gå före så jag undrade ju såklart. En sköterska kollade upp det så sen gick det relativt snabbt. Han sover nu den lille mannen. Det är så synd om honom. Sjuk och ont jämt och jämt.
 #
Fullt upp igår
leon | 12 Maj, 2006 12:42

Igår var det verkligen stressigt!! Vi hade en tid vid 10:30, sen var vi på stan och stressade för att hitta sommarkläder till killarna. Leon fick alla fall ett par shorts, ett linne och en solhatt. Jonas hittade ett par saker men vi hann inte gå tillbaka och köpa det denna gången. Vi käkade kinamat också. Sen stressade vi vidare till östra sjukhuset där det var dags för ultraljudsundsersökning på Leon. Det verkar som den ena hjärtklaffen har vuxet över en stor del av hålet, men tyvärr var det fortfarande en liten defekt. Vi ska tillbaka om ett år. Sen åkte vi till ÖB och köpte en gunga. Vi fortsatte stressandet genom att glömma Leons vattenflaska i kundvagnen på Öb så vi fick vända... Hem och fixa oss sen iväg på 35-års middag hos familjen CPK. Det var en väldigt trevlig avslutning på en mycket stressad dag!! Maten var supergod, tack A!!!


 #
Så var det då dags igen...
leon | 12 Maj, 2006 12:38

...Leon är sjuk. Det avlöser verkligen varandra hela tiden. Han hade inte ens blivit riktigt frisk från förra förkylningen. Nu är det andra dagen med över 40 graders feber. Han skriker otröstligt emellanåt så jag tror att han har ont någonstans. Det är lite kluvet hur jag ska göra eftersom det är helg imorgon... Jag ska ringa BVC alla fall till att börja med. Det var ingen som svarade för en stund sedan. Det kan vara så att han behöver starkare suppar också. De verkar inte direkt göra någon nytta.


 #
Bergsklättring
leon | 10 Maj, 2006 10:17
Igår skulle vi promenera ner till Angered och käka frukost i lugn och ro tänkte vi. Men som vanligt kom vi inte iväg förrän kl halv två tror jag. A och barnen följde också med. Sen när vi skulle gå hem kom Jonas på den briljanta idén att vi skulle gå i dalgångarna tillbaka så att Willow kunde fånga grodyngel. Det var jobbigt!! Vi gick fel för det första och för det andra så var den vägen definitivt inte anpassad för att gå på med barnvagnar!!
 #
Farmor och farfar är kuliga
leon | 08 Maj, 2006 22:19
Vi var på öppna förskolan idag, trots att det var så fint väder ute. Vi var förstås ute också, både innan och efter. Sen har vi varit hos farmor och farfar och lekt och ätit god mat. Leon sover sött i sin vagn efter att ha kämpat emot sömnen ett par timmar... :)
 #
Sommarväder!!
leon | 05 Maj, 2006 16:25
Idag har det verkligen varit sommar. Hur underbart som helst!! Det har vi utnyttjat. Vi har promenerat runt sjön och lite till, varit i lekparken och fikat och lekt på uteplatsen. Snart ska vi åka och handla med A. Pappa jobbar på Liseberg idag.
 #
Lekparken
leon | 04 Maj, 2006 20:46
Idag har Leon lekt i lekparken för första gången. Han har åkte rutchkana, det var tråkigt, sån där gunghäst med en fjäder under, inte heller kul, gungat med mamma, tråkigt, gungat själv, superkul!!! Då var det bestämt, en gunga till uteplatsen måste investeras i snarast. Vi var där med Willow, Zion och deras mamma. Efteråt gick vi på öppna förskolan. Med tanke på det underbara vädret så kan ju ingen klandras för att det knappt var några där. Nu har vi njutit av kvällssolen på balkongen och Leon håller just på att äta sin välling hos pappa. Sen är det natti natti för alla lilleputtar...
 #
Första grillningen!!!
leon | 02 Maj, 2006 09:56

Igår fyllde kusin Zion 1 år. Helt sjukt vad tiden går fort!! Det firade vi med årets första grillning. Leon och Zions livs första grillning. Gott och hgärligt var det alla fall. Satt ute, drack en bärs och hela kittet. Idag ska vi åka till Bianca och leka. Nu sitter Leon i köket och leker för sig själv. Han är så duktig!!


 #