Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag är en finurlig kille med många tankar och funderingar. Jag lockar mina föräldrar till både skratt och gråt varje dag...
Kategorier
Länkar
Vänner
Underbara barn...
leon | 29 April, 2006 15:04

Det är verkligen en välsignelse att ha barn. Hur jobbiga de än må vara ibland. Leon sover som en stock i sin vagn efter en promenad och jag blir alldeles varm av lycka när jag tittar på honom!!

Igår var vi på baby och barn mässan. Den var bra och intressant. På kvällen var vi på namngivningsfest för Ashley. Mycket trevligt och jättegod mat!!


 #
Lekt ute
leon | 26 April, 2006 20:09
Idag satt Leon ute på uteplatsen och lekte jättelänge medan mamma läste tidning och drack kaffe. Jätteskönt!! Sen kom Bianca och hennes mamma, och det var som vanligt väldigt trevligt. Nu börjar Leon bli lite gnällig så det är dags för lite välling och sen i säng.God natt!!
 #
Varit hos kompisen själv!!
leon | 25 April, 2006 22:10

Idag var Leon och lekte med Bianca alldeles själv, för mamma och pappa skulle vara själva lite. Det var flera bebisar hos Bianca så han hade nog latjolajbans!! Typiskt nog skrek han när vi kom, men det brukar väl va så? Jättesnällt av Biancas mamma att ta honom alla fall. Tack!!

Igår var det ett kärt återbesök på Öpnna förskolan. Har ju inte varit där på ett tag. Dessutom var vi på BVC. 66 cm lång och 7850 gram liten är pluttisen nu.


 #
Leon vill skriva själv...
leon | 23 April, 2006 17:22

, vce k,hj x jm, k ic.xkö.-ö.d<zkögd xlp kcvpkocko .o0f 0rd9d 09ol9 v0löm cv,lp .l ö-ä ö-ä cvöpä- vcpc vkpå cvp cvpå cxpå clå vcx c tvcd

För er som inte förstår så står det: Idag har mamma varit tråkig och bakat en massa och städat. Men nu ska vi bada. Mysigt!! Sen ska vi gå en liten prommis och gå förbi bastun en sväng och hälsa på fam CPK. Jag (Leon) är inte helt frisk än så det är dumt att basta då. #
Trötter!
leon | 22 April, 2006 16:42
Leon är uppenbarligen väldigt trött idag... Jag var ute och fixade på balkongen och uteplatsen några timmar i förmiddags. Leon sov nog nästan 3 av dom timmarna ute i vagnen. Då tänkte jag ju såklart att han förmodligen inte skulle sova mer idag, men nu sover han igen!! Han växer väl eller nåt...plus att han ju faktiskt inte är riktigt frisk än.
 #
Hemma igen
leon | 21 April, 2006 10:16
Det var på tiden, tyckte pappa :) Det gick som vanligt bar att köra. Leon sov nästan hela vägen, så jag stannade aldrig. Bara en snabbis i Gislaved för att köpa dricka. Han sover nu efter att ha stimmat och bråkat hela morgonen!!
 #
Leon sover gott...
leon | 19 April, 2006 21:13

Han är så fin min lilla "pis"!! Hur jobbiga de än är när de är vakna så är de ju hur underbara som helst när de sover så sött...

Idag har vi ombesiktigat bilen (som gick igenom), fikat och ätit räksallad hos Jenny, fått besök av Mia och Bosse, busat med mormor och Henkan och sovit en massa. Förhoppningsvis sover han sig frisk...


 #
Snorigt var det här!
leon | 17 April, 2006 13:37
Både jag och Leon är snoriga idag. Han har alla fall sovit bättre inatt. Har dock haft tre mindre kruppanfall. Får väl se när vi är redo att köra hem. vågar inte köra själv med Leon när han är så förkyld, ifall han gnäller en massa blir det en jobbig resa... Min bil är ju inte färdigfixad än heller. Onsdag hoppas vi väl att vi kan köra. Idag har Leon sovit två och en halv timma ute i trädgården. Så himla skönt!! Leon är faktiskt på dagen 8 månader och eftersom jag är så punktlig så var jag och köpte burkmat och gröt som är från 8 månader idag. Det var inte populärt... Vet inte om det var bitarna eller den salta smaken han inte gillade, men knep ihop munnen gjorde han alla fall!!
 #
Vad gnäller jag för!!!
leon | 16 April, 2006 19:33

Vad är väl en förkyling om man jämför?!

Ingen har väl kunnat undgå att höra om den lille kämpen som heter Tille. Nu har han kämpat färdigt och äntligen fått komma till ro på en bättre plats...


 #
Pappa!!
leon | 16 April, 2006 19:08
Nu när Leon är sjuk och vi inte är hemma inser jag hur dålig jag är på både att inse och att uppskatta vad Jonas gör. Givetvis får jag jättemycket hjälp av mamma (mormor) och Henrik, men man kräver ju inte det på samma sätt som av den andre föräldern. Nätterna är jobbiga... Inatt sov jag knappt något alls. Strax innan 5 på morgonen fick jag väcka mamma (mormor) och be henne ta Leon för jag var så trött och frustrerad. Så hon SATT med honom i nästan tre timmar för att han skulle sova så bra som möjligt. Mormor är en guldklimp!! Henrik avleder Leons uppmärksamhet i hans skrikattacker genom att spela gitarr och sjunga så han är också en jättehjälp. Åter till pappa Jonas... Vi älskar och saknar dig mycket ska du veta!! Jag lovar att jag ska bli bättre på att uppmärksamma och tala om för honom när han gör bra saker. Det är så lätt att ta människor som står en nära för givet.
 #
Våren har kommit till Småland!!
leon | 15 April, 2006 17:40
Man hade ju nästan gett upp hoppet, men idag har jag tvättat bilen... i linne!!! Det är så soligt och varmt och alldeles underbart idag. Himlen är blå och molnfri, fåglarna kvittrar. Kan det bli bättre? Det hade såklart varit ännu bättre om inte lilleputten varit sjuk. Han är genomntäppt i näsan och hostig. Henrik var och köpte näsdroppar till honom i förmiddags så det är lite bättre nu. Han vaknade halv tre inatt och tyckte att vi skulle leka!! Han fick leka en stund, sen tog jag tempen - 38,5, gav honom en supp och försökte natta honom. Det gick inte... Jobbigt när man vill ha sin napp men inte kan andas med den i munnen. Efter två timmar fick jag panik så jag gav honom ett litet sprut i ena näsborren av mina näsdroppar. Hur farligt kan en gång va?! Det hjälpte alla fall för han somnade efter en stund. Då inbillar man sig ju att han ska sova till nio, men icke. 8 prick som vanligt!!


 #
Morbror Henrik
leon | 15 April, 2006 10:26

Ja... Leon älskar verkligen sin morbror!! Han flörtar och smilar som aldrig förr!! De busar och skojar en massa. Henrik sjunger och spelar för Leon som storögt tittar, lyssnar och njuter för fullt.

I Tisdags var vi i mammas gamla skola och hälsade på . Det var påsklov så det var inte så många där, men vi kunde lämna paket till "Annika i maten" alla fall :) Leon ramlade och slog huvudet i stengolvet, men jag var ganska snabb så det var ingen fara.

I Onsdags var vi hos Therese och lekte. Det var kul!! Mamma fick god choklad och Leon fick en hel massa smörgåsrån!! På kvällen blev det ett kärt återseende med Lektanten Jenny.

I Torsdags var vi hos Carola och Henke. Mamma fick öva sig inför frisörkarriären och Leon käkade på en kam. Vi var på café också. Faster Erika fyllde 26 i Torsdags så vi började dagen med att spela in ett meddelande på telefonen som vi skickade. Tyvärr verkade det inte som det kom fram. :(

Igår var vi och hälsade på mammas dagmamma, Inga. Det var jättekul! Pratade gamla minnen och kollade på foton. För första gången insåg jag att Leon faktiskt är ganska lik sin mamma!

För övrigt har vi gått på promenader, fått besök av Gunilla, Mikaela, Annika och Ann-Loise, busat med hunden och katten och en massa annat skoj!! Idag skulle Anita & Torsten kommit och ätit påskbord, men Leon blev jätteförkyld igår, stackarn.


 #
Nu är vi hos mormor
leon | 10 April, 2006 12:00
Som jag trodde så var det inga som helst problem att köra med Leon. Vi stannade i Värnamo och åt, sen var det raka vägen (nästan...) mamma som har kört den här biten en miljon ggr, lyckades köra fel, 2 GÅNGER!! Pinsamt värre!! Mormor var inte hemma när vi kom. Hon var på teaterresa i Sthlm. Men hon kom hem igår kväll. Leon ligger just nu ute på altanen och sover gott i sin vagn. Det är så soligt och skönt här så jag stannar nog ett tag!!
 #
Äntligen här!!!
leon | 07 April, 2006 23:19

De små bissingar som har gnagt och skavt i Leons mun dag in och dag ut i månader, har äntligen sett ljuset!!!
Två små riskorn kan nu skymtas i Leons underkäke. Han börjar bli stora killen nu minsann.

Här packas det och stressas för fullt. (Leon sover dock gott i sin säng) Vi ska köra hem Jenny och åka på en veckas semester till mormor i mörka småland i morgon. För tilfället tror jag faktiskt att de har det ljusare i skogen eftersom solen behagar visa sig där. Det blir fyra timmar i bilen i morgon, men det brukar inte vara några problem med Leon.

Idag har vi varit på en regnig promenad, shoppat, fikat och lite annat smått och gott. Det kommer bli tomt efter Jenny så det är tur att vi följer efter henne... hi hi hi... Nu ska mamma packa färdigt och sen kasta sig i "bingen". God natt!!!


 #
Lektanten!
leon | 07 April, 2006 12:09

Jenny är numera Leons favoritlektant. Han kollar knappt på mig när jag pratar med honom... :( Igår blev mamma misshandlad av kiropraktorn medan Leon och Jenny lekte med alla sakerna i väntrummet. I Onsdags hade mamma tjejkväll, så Leon och Pappa blev förpassade till Kahns residens. Det var trevligt och välbehövligt med en spakväll. Nu ska Leon äta Lunch (om han kan slita sig... jag hör honom skratta halvt ihjäl sig i bakgrunden) sen ska vi promenra ner till Angered och kolla läget lite. Solen tittar ju fram några sekunder då och då idag alla fall. Man får vara glad för det lilla!! #
Fotografering
leon | 04 April, 2006 23:04
Idag var det fotografering på öppna förskolan, så vi har varit där hela dan. Alla var där: Bianca + mamman, willow & Zion + mamman & pappan, Jag, Leon och Jenny, Ashley + mamman och en massa andra barn!! Kul med full rulle!!

 #
"Lilla pisen"...
leon | 02 April, 2006 14:57
...är numera mitt smeknamn på Leon. Kärt barn har många namn sägs det ju. Det kommer sig av att jag har sagt fisi pisi när han fiser (vilket han gör ofta...) Sen har det blivit pisen av det. Man blir lite knäpp när man blir mamma!!! :) minst sagt... Idag har vi varit ute på en regnig promenad. Mamma har städat och pappa ska snart dra sin del till stacken :) Leon har ätit Lunch och nu busar han i köket. I Eftermiddag kommer mammas kompis J från Nybro på besök. Det ska bli skoj.
 #