Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag är en finurlig kille med många tankar och funderingar. Jag lockar mina föräldrar till både skratt och gråt varje dag...
Kategorier
Länkar
Vänner
Sjukling...
leon | 27 Februari, 2006 19:48

Lilla gubben har varit jättesjuk. Han blev förkyld i förrgår natt. Vaknade och var helt igentäppt i näsan. I går började han få svårt att andas på eftermiddagen. Han blev tätare och tätare i luftvägarna. På kvällen ringde vi sjukvårdsupplysningen, men de tyckte att vi skulle avvakta. Vid 23 tiden gick jag och lade mig. Han lät ännu värre i bröstet tyckte jag. Ett par ggr vaknade han till av att han knappt fick luft. Då gick jag upp och sa till Jonas att det har blivit mycket värre. Då hörde vi Leon kippa efter luft i sängen. Han skrek ju av panik vilket gjorde det ännu värre. Jag försökte ta det lugnt men det är inte lätt när ens 6 månaders gamla son håller på att kvävas!! Drygt 5 timmar satt vi på akuten på Drottning Silvias barnsjukhus. Han skrämde oss verkligen den lille. Han fick inhalera någon typ av astmamedicin två ggr innan det konstaterades att det var falsk krupp han hade. Då fick han inhalera adrenalin två ggr och så fick han kortisontabletter. Vi har varit mycket trötta idag kan man säga... Särskilt Jonas som dessutom var tvungen att gå upp och jobba. Idag mår Leon, tack och lov, mycket bättre. Fortfarande väldigt förkyld men han kan åtminstone andas även ocm det rosslar och piper en del. Hoppas att vi slipper vara med om det här fler ggr!!!
 #

Kommentarer???!!!
leon | 27 Februari, 2006 19:47
Det är lite tråkigt att ingen lämnar kommentarer tycker vi. Börja med det!!! :)
 #
Pratkvarn
leon | 25 Februari, 2006 18:26

Leon pratar väldigt mycket. Det är väl efter mamma kanske...Fast pappa är inte den tysta typen han heller. Just nu lägger han ut värsta harangerna till sina leksaksnycklar i köket :) (Leon alltså...)
Pappa mår inte bra så han ligger och vilar. Mamma lagar mat. Kalops och kokt potatis blir det idag. Tänkte bara uppdatera lite medans det kokar.
Vi har varit och hälsat på farfar idag också. Det var kul!!

 Läs mer...  #
Sa hej då till bianca
leon | 24 Februari, 2006 20:30

Bianca åker med sina föräldrar till Egypten på Tisdag. De var här idag så vi kunde säga hej då. Sen har vi varit hos familjen CPK och fikat. Nu sitter Leon hos pappa och W i soffan och kollar på TV. Leon har fått för sig att han ska äta själv nu. Jag måste ge honom en egen sked annars blir han jättearg och ledsen och vägrar äta!! Himla kul...

Hoppas ni får det bra i Egypten!!


 #
Frustrerad mamma!!!
leon | 23 Februari, 2006 12:11
Det börjar sannerligen gå mig på nerverna nu. Hans otålighet och oande... Lär dig krypa då tänker jag, så slipper du få panik för att du inte kommer någonstans :) Lilleputten börjar bli en liten suris också... Mammas födelsedag blev lyckad alla fall. Trevliga gäster och fina presenter. Fullt av barn var det också så det var kul tyckte Leon. Faster E och Frbror P åker hem till Skåne idag. Det är tråkigt tycker vi. Hoppas att de kommer tillbaka snart!! Nu får vi nog gå ut en sväng innan han går under av uttråkning :)
 #
Besök
leon | 21 Februari, 2006 11:01

Igår kom faster E och farbror P på besök. Tyvärr ville inte kusinen följa med. Jobbigt att åka bil långt när man är 7 år. Dom stannar till Torsdag och det är sååå kul att leka med dom!! Idag fyller mamma år också, så det blir lite "fest" ikväll. #
Besök i småland
leon | 18 Februari, 2006 20:44
Sen i onsdags kväll är vi hos mormor i småland. Det har varit full uppvisning som vanligt... I fredags firade mamma sin födelsedag lite också. Då var det roliga flickor och pojkar här. Mormor och morbror har fått leka så det ryker!! Leon charmar de flesta. Särskilt mammas moster... Imorgon ska vi åka hem alla fall. Inte jättekul att åka bil så långt så Leon sover mest. Nu ska vi mysa lite innan det är sovdags.
Pet flaskor är jättekul! Mormor och Leon lekte massor med såna.

 #
IKEA
leon | 13 Februari, 2006 21:04

Idag har vi varit på IKEA med Zion och hans mamma. Stackars liten som blir offer för mammas shoppingbegär... :) Faktum är att han verkar trivas i affärer, så han kanske blir lik mig på den punkten. Hans pappa HATAR det verkligen!! Vi skulle ha gått till öppna förskolan också men vi hann inte. Nu sover lillen alla fall. Han vaknar väl om en stund och ska ha mat innan det är dax för nattasömnen.

 Läs mer...  #
Sent för liten kille
leon | 12 Februari, 2006 20:54

Igår var vi på middag och en trevlig kväll hos familjen PCK. Leon vägrade sova!! Han somnade inte förrän runt 01:30!! Han har blivit sån den senaste veckan, att han ska kämpa emot tröttheten. Innan har han somnat när han varit trött. Det är ansträngande att vara nyfiken :) Det var alla fall en jätte trevlig kväll, med god mat och många skratt. Vi var hemma vid 03.00 så det var lite segt att åka och träna idag...Leon sov inte så länge som jag hade trott. Han vaknade vid 08:00 men hade som tur var inget behov av att gå upp då...

 Läs mer...  #
Kli i tänderna!!
leon | 10 Februari, 2006 17:40

Igår massakrerade Leon x antal gurkskivor!! Det märks tydligt att det kliar. Han tuggar på bordet, sig själv, oss och allt annat man kan tänka sig. Hoppas att tänderna kommer snart. Jag vet dock att det kan ta tid... Vi har just varit ute på promenad. Det är ingen värme precis, huuu! Längtar efter våren. Nu ska vi mysa och njuta av en lugn familjefredag!!


 #
Uttråkad?
leon | 07 Februari, 2006 22:06

Nåt är det i alla fall som inte är tip top. Han oar och har sig hela dagarna. Det kan ju vara tänderna eller som E gissade, att han är frustrerad för att han inte kan ta sig fram. Jobbigt är det alla fall för både honom och oss. Som tur är så ska vi åka till mormor i småland nästa vecka. Då blir det busa av!! Hon är rolig hon. Massa energi har hon åxå, trots... :) E och Bianca har varit hät idag igen. Tycker vi har sett mycket av dom den senaste tiden. Men det är absolut välkommet!! Jättemysigt när dom kommer tycker både Leon och mamma :) Vi gick en runda (dock vågade vi oss inte på sjörundan idag. Väldigt halt ute. E lyckades dratta på ändan ändå!! Hon slog sig som tur var inte.)


 #

Bastudax!
leon | 05 Februari, 2006 17:38

Nu ska vi strax gå till bastun. Leon tycker jättemycket om att basta! Tänkte först bara uppdatera lite. I Fredags var Bianca och E här. Vi gick en skön långprommis runt sjön. E kom på en smart sak, att man kan lägga i bromsen på vagnen innan man går nerför backar när det är halt. Det har jag aldrig tänkt på, men hon har sina stunder!! :) Igår busade vi mest hela dagen! Inga större projekt i helgen. Rätt skönt med en relativt lugn familjehelg. Idag har mamma bakat hela dan så det luktar supergott hemma!!


 #