Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag är en finurlig kille med många tankar och funderingar. Jag lockar mina föräldrar till både skratt och gråt varje dag...
Kategorier
Länkar
Vänner
Besök av tjejen!!
leon | 30 Januari, 2006 21:04

Idag har Kompisen Bianca (snart 3 månader) och hennes mamma varit här. Lite oplanerat, men dock inte mindre trevligt för det! :) Mammorna har snackat en massa goja och bebisarna har jollrat och så. Leon drog i Biancas kläder och var lite allmänt brutal så hon blev arg på honom. Inte så väluppfostrad än, min son. Ska jobba på det!! Annars tror jag att dom tycker om varandra. För övrigt har det varit en ganska vanlig dag.


 #
Första gadden på G!!
leon | 26 Januari, 2006 20:24
Det har varit lite gnälligt och skrikigt idag. Han har väl ont i munnen antar jag. Gnager på allt och dregglar som ett soll. Har gjort det ett tag nu.Gav honom alvedon för ett par timmar sen. Har sovit en stund tills hans pappa ringde och väckte honom nyss. Fortfarande gnällig... blir väl lite mer alvedon nu innan maten. Annars verkar han må bra.
 #
Temperament har han alla fall!
leon | 26 Januari, 2006 20:18

Han har ett väldans temperament också. Blir helt galen på leksekerna efter en liten stund. Spelar ingen roll vad det är för något. Jag tror det är för att han försöker få in allt i munnen. Det går ju emot naturens lagar att leksaker skulle få plats i en så liten mun. (Så små leksaker får han givetvis inte.) Tyvärr förstår inte han det... Han blir vansinnig!!

Här är det stackars kossan som blir offer för hans utbrott #
Ny jungfrupromenad
leon | 25 Januari, 2006 17:14

Idag åkte Leon sittandes i vagnen för första gången! Det var spännande att få se världen utanför lite bättre. Det blev dock för många intryck så han somnade efter lite mer än halva rundan. :) Han brukar alltid somna i vagnen, men jag trodde inte att han skulle göra det nu eftersom han precis hade sovit, ätit och att han fick sitta upp. Men det hjälpte visst inte...


 #
Prinsen driver mig till vansinne!! :)
leon | 25 Januari, 2006 13:19

Riktigt så farligt är det inte, men han börjar bli lite mer krävande och småjobbig emellanåt. Han har börjat "spotta" när han äter. Jättekul när jag gav honom blåbärspuré. Tack för dom fläckarna som aldrig kommer gå bort!! Sen kom jag också på att det inte är så smart att ge sitt spybarn så pass färgad mat som blåbär och morot... :) #

Magont
leon | 24 Januari, 2006 18:11

Ikväll har Leon haft en del ont i magen. Ett återkommande problem som var värre när han var mindre. Det är jobbigt att se när dom mår dåligt och det inte är mycket man kan göra. Bära dom på magen, massage och minifom hjälper ju lite. Han har somnat nu alla fall.

Mamma försöker hjälpa

 Läs mer...  #
Stolt mamma introducerar fast föda
leon | 23 Januari, 2006 19:56

Eftersom Leon sover ungefär från 22-23 på kvällen fram till 10-11 på förmiddagen :) tyckte BVC att det vore bra om han fick gröt som första mål för att inte alla måltider skulle bli förskjutna. Utan någon större förhoppning skulle jag prova detta igår. Jag gjorde lite gröt men också en flaska ersättning i tron om att han skulle bli galen. tji fick jag... Det gick hur bra som helst och ersättningen åkte ut i vasken!! Problemet var istället att jag hade gjort för lite gröt... Jag är så stolt över min lilla kille!!


 #

Välkommen till Leons blogg!!
leon | 23 Januari, 2006 19:52
Här kan du läsa om just Leon! Hans vardag och extravaganser. Hans framsteg och bakåtkliv. Ljusa stunder och mörka stunder. Glada föräldrar och mindre glada föräldrar. Roliga saker och tråkiga saker. En liten killes liv helt enkelt!
Leon flyger!

 #